Nieuws
Hollandse garnaal of een goudklompje?
Als garnering van de soep, in een cocktail of gewoon zo heerlijk op een toastje. De Hollandse garnaal word veelvuldig gegeten. Maar voor hoelang nog?De Hollandse garnaal blijft maar stijgen in prijs, bij ons in de winkel vragen we er inmiddels ook over de €90,00 per...
Feestdagen bestellijst 2023
De feestdagen komen er weer aan! Wilt u voor de feestdagen iets bestellen? U kunt uw bestelling op verschillende manieren aan ons doorgeven: Telefonisch 0181 - 48 24 47 U kunt bij ons langskomen in de winkel. Komt u er niet uit dan helpen wij u graag. U kunt onze...
Aangepaste openingstijden december 2023
De maand december is weer aangebroken. Een feestelijke maand waarin we een aantal dagen hebben met aangepaste openingstijden:21 december: laatste dag voor het inleveren van de bestellijst.23 december: 08.00 tot 15.00 uur24 december: 07.00 tot 15.00 uur 25 december: 1e...
Feestdagen bestellijst 2023
De feestdagen komen er weer aan! Wilt u voor de feestdagen iets bestellen? U kunt uw bestelling op verschillende manieren aan ons doorgeven: Telefonisch 0181 - 48 24 47 U kunt bij ons langskomen in de winkel. Komt u er niet uit dan helpen wij u graag. U kunt onze...
Vacature
ZATERDAG-/WEEKENDHULP Als onze verkoopmedewerker gaat jouw specialisme en kennis verder dan alleen de vissoort. Je staat de klant enthousiast te woord met je productkennis en geeft ze de juiste adviezen om tot een lekkere maaltijd te komen. De klant voelt zich welkom...
Gegrilde poon met rozenharissa-saffraanmayo en gepofte aardappels
Poon heeft een fijne, zoet-garnaalachtig smaak. Het is niet alleen een mooi visje voor op de barbecue maar het is ook een apart visje: de rode poon maakt, als enige vis, een knorrend geluid om te communiceren en/of gevaar aan te geven aan soortgenoten. De rode poon...
BBQ langoustines met citrus-rozemarijnolie en bietjessalade
Denk je aan langoustine dan denk je vaak aan een trendy plateau fruits de mer waarbij langoustines als pronkstuk bovenop een etagère vol lekkernijen van rauwe en gekookte schaal- en schelpdieren prijken. Maar door hun zoetige smaak en mager vlees smaken ze ook...
Hollandse Nieuwe: We mogen weer happen!
Het is weer zover! De Hollandse Nieuwe is weer aan wal, dus we mogen weer gaan genieten. De haring is dit jaar uitzonderlijk goed. Normaal zit het vetpercentage pas bij de 2e of de 3e vangst zo hoog, maar we mogen er nu gewoon al van genieten! Dinsdag 14 juni is het...
Haring flammkuchen met mierikswortelcrème
Juni is traditioneel de maand van de Hollandse Nieuwe en er kan vanaf 15 juni weer volop aan de kraam of in winkel worden 'gehapt'. Toch is deze traditie niet voor iedereen. Het experimenteren met haring als perfecte basis voor talloze gerechten is een trend die zich...
Vakdiploma vis
Hiep hiep hoera! Nicole heeft haar vakdiploma eindelijk in haar handen. Afgelopen september is Nicole begonnen aan een vakopleiding vis via de SVO opleidingen. Deze opleiding wilde ze al een aantal jaar volgen maar kreeg tot nu toe de gelegenheid niet. En nu kon ze...