Nieuws

Vacature

Vacature

ZATERDAG-/WEEKENDHULP Als onze verkoopmedewerker gaat jouw specialisme en kennis verder dan alleen de vissoort. Je staat de klant enthousiast te woord met je productkennis en geeft ze de juiste adviezen om tot een lekkere maaltijd te komen. De klant voelt zich welkom...

Lees meer
Hollandse Nieuwe: We mogen weer happen!

Hollandse Nieuwe: We mogen weer happen!

Het is weer zover! De Hollandse Nieuwe is weer aan wal, dus we mogen weer gaan genieten. De haring is dit jaar uitzonderlijk goed. Normaal zit het vetpercentage pas bij de 2e of de 3e vangst zo hoog, maar we mogen er nu gewoon al van genieten!  Dinsdag 14 juni is het...

Lees meer
Haring flammkuchen met mierikswortelcrème

Haring flammkuchen met mierikswortelcrème

Juni is traditioneel de maand van de Hollandse Nieuwe en er kan vanaf 15 juni weer volop aan de kraam of in winkel worden 'gehapt'. Toch is deze traditie niet voor iedereen. Het experimenteren met haring als perfecte basis voor talloze gerechten is een trend die zich...

Lees meer
Vakdiploma vis

Vakdiploma vis

Hiep hiep hoera! Nicole heeft haar vakdiploma eindelijk in haar handen. Afgelopen september is Nicole begonnen aan een vakopleiding vis via de SVO opleidingen. Deze opleiding wilde ze al een aantal jaar volgen maar kreeg tot nu toe de gelegenheid niet. En nu kon ze...

Lees meer
Makreelfilet met mediteraankorstje en citroen polenta

Makreelfilet met mediteraankorstje en citroen polenta

Het zal je niet verrassen dat wij je adviseren minimaal 1x per week een visje te eten. En dan natuurlijk het liefst een keer een vet visje. Laat makreel dat nu net zijn! Makreel is ook een van de meeste gegeten vissoorten in Nederland en dan vooral de (warm)gerookte...

Lees meer
Wat maakt onze gebakken vis zo lekker?

Wat maakt onze gebakken vis zo lekker?

Dat zit niet in één enkel aspect. Onze kibbeling en lekkerbekken maken wij altijd van échte kabeljauw! Daarnaast maken wij, bij al onze gebakken vis, de beslaglaag niet al te dik en gebruiken wij elke dag verse olie. Dit zorgt ervoor dat de smaak van de vis goed...

Lees meer