Nieuws
Scholpannetje met cherrytomaatjes, groenten en mosterd
Schol is een magere vissoort. Het wordt ook wel ‘de beginnersvis’ genoemd. Dit omdat hij redelijk makkelijk te bereiden is, en omdat de smaak neutraal is. Zelfs niet-visliefhebbers kunnen van dit visje genieten! Hoofdgerecht • personen • ca. 25...
Makreelfilet met mediteraankorstje en citroen polenta
Het zal je niet verrassen dat wij je adviseren minimaal 1x per week een visje te eten. En dan natuurlijk het liefst een keer een vet visje. Laat makreel dat nu net zijn! Makreel is ook een van de meeste gegeten vissoorten in Nederland en dan vooral de (warm)gerookte...
Wat maakt onze gebakken vis zo lekker?
Dat zit niet in één enkel aspect. Onze kibbeling en lekkerbekken maken wij altijd van échte kabeljauw! Daarnaast maken wij, bij al onze gebakken vis, de beslaglaag niet al te dik en gebruiken wij elke dag verse olie. Dit zorgt ervoor dat de smaak van de vis goed...
Huisgemaakte zuurdesem-zeekraalbrood
Nieuw in ons assortiment:Trots willen we u kennis laten maken met ons heerlijk vers gebakken zuurdesem-zeekraalbrood. Een mooi rustiek brood door ons zelf gebakken. Het smaakt fantastisch bij verse soep of ‘gewoon’ lekker dik belegd met bijvoorbeeld zalm. Echt...
Kabeljauw dimsum met zoetzure radijsjes
Kabeljauw is een van de bekendere vissoorten. De kabeljauw die we in Nederland eten is met name Atlantische kabeljauw. Deze komt voor van de Noordzee tot het noorden van de Barentsz Zee en IJsland. Hieronder een heerlijk recept voor een snack of een lunch...
Schelvis spaghetti carbonara met bleekselderij
Schelvis wordt de laatste jaren steeds vaker gezien op de Nederlandse visafslagen. Hij is familie van de kabeljauw, net als zijn kleine broer wijting. Het kwetsbare visvlees van schelvis vraagt om een voorzichtige behandeling. Toch is deze vis op meerdere manieren te...