Over C-vis & Co

C-Vis & Co vindt u, in een schitterend pand uit 1907, op de hoek van de Burgemeester Letteweg en de Stationsweg in Oostvoorne. Een karakteristiek gebouw met een rijk verleden aan diverse ondernemers die in dit pand de handel hebben bedreven. Zo heeft dit pand onder andere ooit een bonbonwinkel en een snackbar gehuisvest. Daarna was het Vishandel Jaap Graaf, die 21 jaar lang een mooie viswinkel had in dit mooie pand.

Winkel in 1907

Het verhaal van C-Vis & Co begint in 2021 bij mij, Cor van der Veer. Jarenlang heb ik met veel passie en liefde in de visspeciaalzaak van mijn broer gewerkt. Maar ik wilde meer. Ik had zoveel mooie idee├źn, die ik graag wil uitproberen. En na een zoektocht kwam ik in Oostvoorne terecht bij Jaap. Hij wilde graag, na jaren van hard werken, een stapje terugdoen maar hij wilde niet dat de visspeciaalzaak uit Oostvoorne zou verdwijnen. Onze match was compleet toen Jaap voelde dat zijn passie en liefde voor het vak, ook bij mij zeer groot was.

Nicole & Cor

Sinds 1 oktober 2021 ben ik de zeer trotse eigenaar van C-Vis & Co. Samen met mijn team zorg ik met veel passie en plezier dat onze toonbank iedere dag opnieuw is gevuld met verse en mooie producten. Voor sommige klanten was het even wennen toen de toonbank er geheel anders uit zag. Maar zoals iedereen zich wel kan voorstellen, willen we onze eigen draai aan de winkel geven. En ook het assortiment willen we graag wat aanpassen.

Tegenwoordig heeft iedereen het druk en weinig tijd. Maar we moeten wel gezond eten en daar willen wij u graag een beetje bij helpen. We gaan ons assortiment uitbreiden met smaakvolle gerechten die u in een handomdraai klaar heeft. Maar wel met gezonde en verse ingredi├źnten. Producten die er leuk en smaakvol uitzien. Producten die niet alleen een lust voor het oog zijn maar ook een lust voor de smaakpapillen. Natuurlijk hopen we dat u er net zo van zult genieten, zoals wij er van genieten om deze producten met liefde voor u klaar te maken.

Ons team en ik verwelkomen u graag in onze winkel!

Niet alleen een lust voor het oog maar ook een lust voor de smaakpapillen!

Vacatures

Word jij ook zo enthousiast bij het zien van de verse visproducten? Kriebelen jouw handen om daarmee te mogen werken? En krijg jij daar energie van? Dan ben je op het juiste adres!

Wij zoeken nog een aantal gezellige toppers om ons team te versterken. Dus als jij dat bent, kom dan naar onze winkel en vraag naar Cor of Nicole. En wie weet sta jij straks de hele dag met deze heerlijke verse visproducten te werken! Uren zijn bespreekbaar.

Je mag natuurlijk ook een mailtje sturen naar info@cvisenco.nl of bellen naar 0181-482447.

Tot snel?!