Over C-vis & Co

C-Vis & Co vindt u, in een schitterend pand uit 1907, op de hoek van de Burgemeester Letteweg en de Stationsweg in Oostvoorne. Een karakteristiek gebouw met een rijk verleden aan diverse ondernemers die in dit pand de handel hebben bedreven. Zo heeft dit pand onder andere ooit een bonbonwinkel en een snackbar gehuisvest. Daarna was het Vishandel Jaap Graaf, die 21 jaar lang een mooie viswinkel had in dit mooie pand.

Winkel in 1907

Het verhaal van C-Vis & Co begint in 2021 bij mij, Cor van der Veer. Jarenlang heb ik met veel passie en liefde in de visspeciaalzaak van mijn broer gewerkt. Maar ik wilde meer. Ik had zoveel mooie ideeën, die ik graag wil uitproberen. En na een zoektocht kwam ik in Oostvoorne terecht bij Jaap. Hij wilde graag, na jaren van hard werken, een stapje terugdoen maar hij wilde niet dat de visspeciaalzaak uit Oostvoorne zou verdwijnen. Onze match was compleet toen Jaap voelde dat zijn passie en liefde voor het vak, ook bij mij zeer groot was.

Nicole & Cor

Sinds 1 oktober 2021 ben ik de zeer trotse eigenaar van C-Vis & Co. Samen met mijn team zorg ik met veel passie en plezier dat onze toonbank iedere dag opnieuw is gevuld met verse en mooie producten. 

Tegenwoordig heeft iedereen het druk en weinig tijd. Maar we moeten wel gezond eten en daar willen wij u graag een beetje bij helpen. We gaan ons assortiment uitbreiden met smaakvolle gerechten die u in een handomdraai klaar heeft. Maar wel met gezonde en verse ingrediënten. Producten die er leuk en smaakvol uitzien. Producten die niet alleen een lust voor het oog zijn maar ook een lust voor de smaakpapillen. Natuurlijk hopen we dat u er net zo van zult genieten, zoals wij er van genieten om deze producten met liefde voor u klaar te maken.

Ons team en ik verwelkomen u graag in onze winkel!

Niet alleen een lust voor het oog maar ook een lust voor de smaakpapillen!

Vacatures

ZATERDAG-/WEEKENDHULP

Als onze verkoopmedewerker gaat jouw specialisme en kennis verder dan alleen de vissoort. Je staat de klant enthousiast te woord met je productkennis en geeft ze de juiste adviezen om tot een lekkere maaltijd te komen. De klant voelt zich welkom door jou!

WIJ VRAGEN:

 • Je hebt ervaring in de vis of wil het graag leren.
 • Je leert graag en snel nieuwe dingen.
 • De klant staat voor jouw op nummer 1.
 • Je kunt klantgericht samenwerken.
 • Je vindt het niet erg om een stapje extra te zetten om het beste uit jezelf te halen.
 • Je moet geen hekel hebben aan schoonmaakwerk.
 • Je vindt het geen probleem om allerlei bijhorende taken naast de verkoop uit te voeren.

WIJ BIEDEN:

 • Een leuke gevarieerde baan.
 • Een goed salaris conform CAO Visdetailhandel.
 • Een dienstverband voor bepaalde tijd.
 • Een baan voor het weekend.
 • Een leuk team wat van aanpakken houd.

HEB IK JE AANDACHT?

Kom dan langs in de winkel en vraag naar Cor, of stuur je gegevens naar info@cvisenco.nl

 

Ook zijn wij op zoek naar jongens en meiden die graag wat te doen willen hebben in de zomervakantie. Ben jij of ken jij iemand? Reageer dan snel!